JOBBA HOS OSS

ANSTÄLLNING

J. Sjölunds Värme & Sanitet AB blir aldrig bättre än de medarbetare som jobbar på företaget.

Vår målsättning är att alla anställda ska vara proffs på det de gör – och trivas med det de gör.

Vi värderar samarbetsförmåga och noggrannhet högt eftersom vi utför väl genomförda jobb och arbetar med korta beslutsvägar. Vi strävar alltid efter goda relationer anställda emellan, med andra entreprenörer och givetvis med våra kunder.


Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och vi måste räkna med att det blir omprioriteringar vid akuta jobb. Arbetet är till stor del självständigt och till viss del planerar våra medarbetare sin egen tid. Vi arbetar med tekniska hjälpmedel som iPad, iPhone/android och har som medarbetare tillgång till en servicebil samt egna maskiner och de verktyg som behövs, allt för att vi ska kunna vara snabbt på plats när våra kunder kräver det.


Som medarbetare hos oss ingår man i ett härligt gäng där det är högt i tak och varierade åldrar bland medarbetarna. J. Sjölunds Värme & Sanitet AB är ständigt i förändring och kanske behöver vi just din kompetens.

LEDIGA TJÄNSTER

- VS-montör sökes till Härnösand, se annons på platsbanken:

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24569188


Vi söker alltid nya medarbetare som kan bidra till att vi utvecklas som företag och kanske är det just din

kompetens som vi behöver!


Tycker du att J. Sjölunds Värme & Sanitet AB låter intressant för dig så är du välkommen att skicka in ditt CV via mail till cv@sjolundsvvs.se.