OM OSS

OM OSS

J. Sjölunds Värme & Sanitet AB

J. Sjölunds Värme & Sanitet AB har över 35 års erfarenhet av alla slags förekommande arbeten i vvs-branschen. Vårt mål är att kunna tillgodose behoven för såväl privatpersoner som för företag. Vi arbetar tillsammans med många företag i Härnösand/Sundsvall. Ett urval av våra kunder och samarbetspartners är JASAB, Westerlind fastigheter, Hernö Fastigheter, Jacobssons bygg, NCC, TIMRÅBO, PQ-Teknik, HSB, Enviso AB, EOCD VVS-konstruktion m.m.


Vi är för närvarande sju stycken medarbetare och är anslutna till Byggnads kollektivavtal. Vi anser att det är viktigt att satsa på våra medarbetare både vad gäller utbildning och arbetsmiljö.


J. Sjölunds Värme & Sanitet AB är öppna för att ta emot lärlingar och ungdomar eftersom vi ser det som en möjlighet att få in nya duktiga medarbetare inom VVS, vilket gör att vi skapar tillväxt och förnyelse inom branschen.


Våra medarbetare består av ett motiverat gäng som erbjuder kunderna en hög servicegrad och leveranssäkerhet, vi arbetar alltid för att uppnå kundens alla önskemål och behov!

Våra medarbetare hittar ni längre ner på sidan.

HISTORIA

År 1993 startar Jan Sjölund som enskild näringsidkare J.Sjölunds Värme & Sanitet. Efter att Janne jobbat både ensam och med någon/några enstaka anställda under elva års tid, bildar han aktiebolaget J.Sjölunds Värme & Sanitet AB år 2004. År 2018 startar byggnationen av vår nya företagslokal på Ådalsvägen 8 som står klart våren 2020. Det ger ett rejält lyft för hela företaget, där det finns gott om utrymme att fortsätta utvecklas som anställd och företag för att leverera våra tjänster på hög nivå till kunderna.

AUKTORISERAT VVS-FÖRETAG

J. Sjölunds Värme & Sanitet AB är medlem i installatörsföretagen och är ett auktoriserat VVS-företag enligt säker vatteninstallation.

Klicka på respektive logga för att läsa mer.

VÅRA MEDARBETARE

Janne Sjölund

VD / Ägare

janne@sjolundsvvs.se

0706-98 98 48

Kristoffer Sjölund

VVS-montör

kristoffer@sjolundsvvs.se

0706-98 98 42

Christoffer Rikner

VVS-lärling

christoffer@sjolundsvvs.se

0706-98 98 56

Victor Johansson

VVS-montör

viktor@sjolundsvvs.se

0706-98 98 46

Markus Högberg

VVS-lärling

markus@sjolundsvvs.se

0706-98 98 57

Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Läs mer under ''jobba hos oss''.

Anton Forss

VVS-montör

anton@sjolundsvvs.se

0722-01 63 03

Anki Åberg

Administration

anki@sjolundsvvs.se