TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

ENTREPRENAD

Vi på J. Sjölunds Värme & Sanitet har bred erfarenhet och kompetens för olika entreprenader, vi utför VS-arbeten för både ny- och ombyggnationer stora som små.

SERVICE

Vi jobbar ständigt med alla möjliga service-arbeten gällande VS. Allt från droppande kranar och läckande fjärrvärmeväxlare till rensning och spolning av spillvattenledningar.

Vi utför de flesta typer av VS-arbeten, såsom nybyggnation, ombyggnation, installation- och renoveringar av badrum, stambyten, lägenheter, villor, värmesystem samt installation av värmepumpar, fjärrvärmecentraler m.m.


Vi har även nära samarbeten med såväl snickare som elektriker, ventilationsmontörer och plattsättare och kan därför erbjuda dig som kund totallösningar med plattsättning, elarbeten, ventilationsarbeten, bygg- och snickeriarbeten.

ROT-avdrag - 30% avdrag på arbetskostnaden

Husarbete

” Husarbete är ett sammanfattande begrepp för hushållsarbete (RUT) och ROT-arbete. Skattereduktion ges bara för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med husarbetet ger inte rätt till skattereduktion. Grundregeln för husarbete är att du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad.

För att du ska få skattereduktion för ROT-arbete krävs dessutom att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, eller ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs.

Skattereduktion för husarbeten medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år.


Utdrag från skatteverkets sida om husarbete.


Vad räknas som husarbete?

  • Reparation, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad (ROT-arbete)

KONTAKTINFORMATION

J. Sjölunds Värme & Sanitet AB

Org.nr. 556663-6634

Ådalsvägen 8

871 52 Härnösand

© Copyright J. Sjölunds Värme & Sanitet AB, All Rights Reserved

ÖPPETTIDER

Måndag: 07:00 - 16:00

Tisdag: 07:00 - 16:00

Onsdag: 07:00 - 16:00

Torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Lunchstängt: 11:00-11:45

Heta Arbeten®

BRANDSKYDDSFÖRENING